top of page

The Template Group

Public·93 members

crazy thief322
crazy thief322

Ранок без паніки біля шафи

Все закрутилось після того, як у нас на роботі трохи пом’якшили дрескод і я раптом зрозуміла, що мої звичні офісні речі або незручні, або виглядають занадто формально для щоденних справ. Хотілося чогось простого, але не домашнього, щоб можна було після роботи зайти у справах і не відчувати себе недоречно.

6 Views
th bes
th bes
2 days ago

Мені дуже знайоме це відчуття, бо я давно шукала баланс між комфортом і тим, щоб виглядати зібрано, а не так, ніби щойно вибігла з дому. Я працюю в офісі без суворих правил, але все одно не хочеться виглядати надто спортивно чи недбало, тому базові футболки стали для мене справжнім компромісом. Я перепробувала багато варіантів і з часом зрозуміла, що важливі не принти чи написи, а як річ сидить на плечах, чи не перекручується після прання і чи тримає форму наприкінці дня. Однотонні моделі дають свободу, бо можна змінювати аксесуари, взуття, верхній шар і щоразу отримувати інший настрій образу. Для мене стало звичкою мати кілька таких футболок у різних кольорах, бо вони реально працюють і з джинсами, і зі спідницею, і навіть з більш елегантними штанами. Коли я шукаю щось нове або просто хочу оновити базу, я орієнтуюсь на жіночі футболки LU, бо це той варіант, яким я реально користуюсь у повсякденному житті, без зайвих експериментів. З власного досвіду можу порадити звертати увагу на щільність тканини та довжину, бо інколи дрібниця вирішує, чи ви будете тягнутися до цієї речі знову і знову. Краще витратити трохи більше часу на вибір, ніж потім постійно поправляти футболку або думати, чому вона виглядає не так, як хотілося.

Members

• Barry
    Barry
  • Prakash Chandani
    Prakash Chandani
  • Julian Wolf
    Julian Wolf
  • Dyran Cutler
    Dyran Cutler
  • Rushikesh Nemishte
    Rushikesh Nemishte

Subscribe Form