top of page

The Template Group

Public·74 members

Коли офісна телефонія раптом перестає бути прив’язаною до офісу

Все почалося досить хаотично, бо ми різко перейшли на гібридний формат роботи, частина людей сидить вдома, частина постійно в роз’їздах, а дзвінки клієнтів сипляться без зупинки.

11 Views
crazy thief322
crazy thief322
3 days ago

У мене ситуація дуже схожа була, тільки додатково ще бізнес почав рости, і телефонія просто не встигала за цим ростом. Коли у тебе спочатку два менеджери, а потім за пів року їх стає десять, старі рішення починають сипатися буквально на очах. Я довго дивився різні варіанти, бо не хотілося влізати у дороге обладнання, яке ще й треба обслуговувати, налаштовувати і постійно оновлювати. У результаті зупинився на тому, що вся система фізично знаходиться у провайдера, а ти просто користуєшся нею через інтернет, і це реально зняло купу головного болю. Зараз у повсякденній роботі використовую віртуальна IP АТС і найбільше ціную те, що співробітники можуть бути де завгодно, а клієнт цього навіть не помічає. Дзвінки розподіляються автоматично, можна налаштувати черги, голосові меню, робочі години, і це не виглядає як щось складне. Ще важливий момент, що при будь-яких проблемах з електрикою або офісом все продовжує працювати, бо система не стоїть у тебе під столом. Для мене це не про рекламу чи модні слова, а про банальну зручність і стабільність у щоденній рутині, коли хочеться, щоб телефон просто працював і не забирав нерви.

Members

• Prakash Chandani
    Prakash Chandani
  • Julian Wolf
    Julian Wolf
  • Dyran Cutler
    Dyran Cutler
  • Rushikesh Nemishte
    Rushikesh Nemishte
  • anryha elmartino
    anryha elmartino

Subscribe Form